Vpis nepremičnine - Vključitev v našo ponudbo pomeni pomembno prednost, saj boste s tem vključeni v aktivno iskanje kupcev za vašo nepremičnino.

Vpis nepremičnine
  • Svetovanje pri nakupu in prodaji nepremičnine
  • finančno in davčno svetovanje
Naročite se na posvet v info točki

Država

Posredovanje

Razvrstitev

DVOR, ROB VASI - kmetija posest

Prodaja:
Posest - Kmetija
Regija:
LJ-okolica
Upravna enota:
Litija
Občina:
Šmartno pri Litiji
Opis:
10.023 m2, kmetija, Kmetija nekaj kilometrov oddaljena od Šmartna pri Litiji. Videti je kot gručasto selišče večjih in manjših zgradb na blagi brežini nad potokom, ki pa je razen daljših deževnih obdobij večinoma suha struga. Domačija ima izrazito zaseben značaj, saj tistemu delu soseske, ki je bolj na gosto poseljen, kaže hrbet, gleda pa proti neposeljeni dolini in dvema precej oddaljenima kmetijama, prodamo.
Cena:
199.000,00 EUR

140 let stara hiša je komunalno opremljena, vzdrževana, hidro izolirana (izveden horizontalni prerez zidov), adaptirana leta 1999, avtentično opremljena z veliko starinami. Prav tako spremljajoči gospodarski objekti (kozolec, štala, skedenj...). Kadar se hiša ne ogreva s krušno pečjo na trda goriva, je v hiši poskrbljeno ogrevanje z električnimi radiatorji. Hiša in ostali objekti se prodajajo opremljeni z vsemi starinami. Posest sestavlja večji travnik, sadovnak in zelenjavni vrt. Priložnost za ljubitelje narave, ki znajo ceniti kulturno dediščino in v njej tudi uživati.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
Portal nepremičnine, Dejan Grošelj s.p.
Naslov:
Graška cesta 28A, 1270 Litija
Telefon:
01/8980-640 , 041/344-285
E-pošta:
Vaše povpraševanje:

Vpišite vaše podatke in sporočilo.*Prepišite varnostno kodo