Specializirani za posredovanje v prometu z nepremičninami v osrednjeslovenski regiji.


LITIJA - Prodaja, Hiša Samostojna

Vaše povpraševanje

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 189 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta 2021

Nadstropje K+P+M

 

Šifra: /

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Litija

Naselje: Litija

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: 160.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
189 m², samostojna, zgrajena l. 2021, 639 m² zemljišča, K+P+M, III. PGF (vgrajeno stavbno pohištvo, izdelana fasada in splanirana okolica), prodamo. Cena: 160.000,00 EUR

Dodaten opis

Hiša se nahaja v mirnem delu mesta v bližini šol, vrtca, trgovin, železniške postaje (vlak do ljubljane vozi 30 min.) Objekt obsega tri etaže – polvkopano klet, pritličje in nadstropje. Glavni vhod v objekt je na južnem delu objekta. V kleti so servisni prostori (garaža, kurilnica in vstopni hodnik s stopniščem), pritličje je namenjeno pretežno dnevno-bivalnemu delu z dnevnim prostorom in kuhinjo ter spalnici s kopalnico, v nadstropju pa so spalni prostori – tri spalnice in kopalnica ter hodnik.  V kvadraturo ni všteta terasa v izmeri 34 m². Objekt ima eno stanovanjsko enoto. Objekt bo priključen na javno kanalizacijo.

Konstrukcija

Temelji: Temeljenje poteka na temeljni plošči. Temelji, temeljne vezi in temeljna plošča bodo armiranobetonski MB30 C25/30. Nosilne stene: Kletni zidovi bodo izvedeni iz betonskih blokov z AB horizontalnimi in vertikalnimi vezmi. Zidovi pritličja in nadstropja bodo izvedeni iz opečnega modularnega bloka debeline 20-30 cm z vmesnimi AB vezmi. Stene so zidane s podaljšano apneno cementno malto. V vseh vogalih in odcepih so izdelane vertikalne armiranobetonske protipotresne zidne vezi. Medetažne konstrukcije: Medetažnekonstrukcije predstavljajo AB plošče, ki nalegajo na nosilne stene. Strešna konstrukcija: Strešna konstrukcija je lesena. Lege bodo s sidri sidrane v armiranobetonske horizontalne zidne vezi. Fasada je predvidena toplotnoizolativna (EPS v debelini 18 cm) z zaključnim fasadnim slojem. Omet je vodoodbojen, paropropusten, odporen proti zmrzovanju, alkalijam in dimnim plinom. Finalni sloj na fasadi predstavljala fasadna barva v svetlem tonu (bela/umazano bela).


Kontakt

Prodajalec: PORTAL nepremičnine, Dejan Grošelj s.p.
Naslov: Graška cesta 28a, 1270 Litija
GSM: 01/8980-640
GSM: 041/344-285
Email: dejan.groselj@siol.net