Specializirani za posredovanje v prometu z nepremičninami v osrednjeslovenski regiji.


RUDNIK, KNEZOV ŠTRADON - Prodaja, Hiša Dvojček

Vaše povpraševanje

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 117 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Dvojček

zgrajeno leta 2022

Nadstropje Ni podatka

 

Šifra: /

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Vič-Rudnik

Naselje: Rudnik

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: 460.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
117 m², dvojček, zgrajen l. 2022, 260 m² zemljišča, Objekt ima uporabno dovoljenje, prodamo. Cena: 460.000,00 EUR

Dodaten opis

Na koncu slepe ulice prodamo nizkoenergijski dvojček, klasično grajen na mirni lokaciji s pogledom na polje (kmetijsko zemljišče) z urejenim dostopom.

Dvojček je zgrajen do IV. gradbene faze. Zunanji zidovi so zgrajeni z opečnimi modularnimi bloki, ter AB vertikalami in horizontalnimi vezmi. Zidova med obema enotama dvojčka sta ločena z dodatnim slojem izolacije in se podaljšata nad nivo strehe v protipožarna zidova. Fasada je obdelano s tankoslojno kontaktno fasado v debelini 20 cm EPS (stiropor). Stavbno pohištvo je leseno, višjega cenovnega razreda M-Sora tip Natura optimo, s troslojno zasteklitvijo in električnimi žaluzijami. Ograje so kovinske iz nerjavečega jekla. Balkoni so obdelani s hidroizolativnim polivretanskim protizdrsnim premazom, svetlosive barve. Kritina je opečni bobrovec. Streha je izolirana s stekleno volno v debelini 26 cm. Objekt se bo ogreval na zemeljski plin s talnim gretjem. Predvideni dimnik ob vhodu v dnevni prostor omogočanaknadno izvedbo kamina, prezračevanje preko dodatnih verižnih  odprtin.

Dokončana bo zunanja ureditev z asfaltiranim dostopom, tlakovanimi dvoriščem, ki bo zagotavljal tri parkirna mesta ter leseno lopo za shranjevanje orodja in atrij.

V notranjosti so izdelani strojni tlaki z razvodom talnega gretja, vgrajen plinski kotel Vailland, dokončane so vse instalacije, stene in stropovi so dvakrat kitani in brušeni.

Kupec  v lastni režiji izvede dobavo in montažo talnih oblog, obloge stopnišča in stopniščne ograje, sanitarno keramiko, dobavo in montažo notranjih vrat ter beljenje.

Pritličje obsega predprostor s kopalnico in wc-jem, kuhinjo z jedilnim kotom in dnevnim prostorom z izhodom na teraso in zastekljen kabinet. V mansardi so tri spalnice z balkonom in kopalnica z WC-jem.

Kupec plača del stroškov prodaje v višini 1% + ddv (na storitev) od prodajne cene.

Vabljeni na ogled!


Dodatni dokumenti


Kontakt

Prodajalec: PORTAL nepremičnine, Dejan Grošelj s.p.
Naslov: Graška cesta 28a, 1270 Litija
GSM: 01/8980-640
GSM: 041/344-285
Email: dejan.groselj@siol.net